Vigilància Mediambiental l'Escurçó SLU
Vigilància Mediambiental l'Escurçó SLU

Qui som

Vigilància Mediambiental Escurçó SL va ser creada l’any 2012 per oferir serveis de vigilància i seguretat, la qual està  especialitzada en vigilància rural  com alternativa a la policia local i en reforç a la seguretat pública per Joan Olivella Ballcells (també actual president de l'associació de FEDGUAR). 

L’empresa  està situada a la població de  Mont-roig del Camp en la província de Tarragona, Espanya, i actualment hi consten 40 acotats de caça. A més, també és la primera empresa de seguretat té en el seu càrrec la Reserva Marina a tota Espanya, la Reserva Marina de Masia Blanca (Al Vendrell), desde fa 10 anys. 

 

Pel que fa a l’equip de vigilants professioanls, tots tenen un gran grau experiència en el sector de la seguretat. El Cap de Seguretat i Gerent de l'empresa, Joan Manel Olivella Balcells,  compta amb més de 30 anys d'experiència en el sector i 24 titulacions en el seu currículum en l'àmbit de la seguretat privada rural i marítima. Tots els guarda rurals de l'empresa tenen titulacions per pilotar embarcacions i submarinisme. Els vigilants tots tenen més de 5 anys d'experiència en esdeveniments i custòdia d'explosius. 

 

Vigilància Mediambiental l’Escurçó SL també ofereix els seus serveis professionals per a festes majors, fires, festivals, etc. per a pobles i/o organitzacions que en requereixin els seus serveis per diversos esdeventiments. Cal recordar que segons la llei de seguretat privada 23/92 del 30 de juliol, els vigilants que desenvolupin aquests serveis han d’estar obligatòriament contractats per empreses de seguretat, com Vigilància Mediambiental SL, ja que contracar de forma directa a un individu suposaria una infracció greu dins la llei esmentada. 

 

 

Vigilància Mediambiental l'Escurçó SLU
C/ Gran i Cirera 5
43300 Mont-Roig del Camp Tarragona
Teléfono: 977837307 977837307
Teléfono móvil: 627749541
Fax: 977837307
Dirección de correo electrónico:
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Vigilància Mediambiental l'Escurçó SLU